Sabato 15 Marzo Cao de l’ano 2014

RISTORANTE SBEGHEN

Sabato 15 Marzo ore 20.00

Con la ricorrenza del capo d’anno Veneto il ristorante Sbeghen Vi invita a una cena con il seguente menù

Spuncioti:
Radicio in pastea, Crostin col lardo e cren, Fortaja co erbete de campo
Antipasti:
Sarde in saor, Sopressa scotada cò l’axeo, Folpeti col sedano
Primi Piatti:
Risi e bisi, Bigoj al’ anara, Pasta e fasioi
Secondi Piatti:
Baccalà alla Trevigiana, Trippa aea vecia maniera
Capussi, Radici col lardo e fasioi
Dolsi:
Tiramisù, Fregoeota, Crema frita aea Venexiana
Aqua, vin cafè rexentin

Euro 28 a persona tutto compreso

Disponibilità di menù vegano/vegetariano

Se farà anca un giro de baeo col maestro Gigi

Per prenotazioni tel. 0423/23570

Lascia un Commento